Untitled

Welkom

bij dierenartspraktijk Invivo. Klik op de verschillende ruimtes van onze praktijk om meer te weten te komen.

Welkom
Ingang Inkomhal Wachtzaal Balie Consultatieruimte Operatieruimte RX Hospitalisatie Tuin Uitgang

Ingang

Welkom bij Dierenartspraktijk Invivo. U mag nog even plaatsnemen in de wachtzaal tot de dierenarts u binnen roept. Indien u voeding of medicatie komt afhalen, mag u aan de balie gaan staan zodat we u zo snel mogelijk kunnen verder helpen.

Inkomhal

In de inkomhal zetten we uw bestelling graag voor u klaar. U kan deze afhalen van maandag tot vrijdag tussen 9u en 19u. Een bestelling plaatsen kan telefonisch of via e-mail of sms van maandag tot vrijdag tussen 9u en 19u en woensdag tussen 9u en 12u.

Wachtzaal

Om wachttijden te beperken en om het bezoek voor uw huisdier zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, werken wij enkel op afspraak. Het kan uiteraard altijd gebeuren dat een consultatie uitloopt of dat er een spoedgeval binnengebracht wordt waardoor u even moet wachten. Hou uw hond steeds aangelijnd in de wachtzaal en laat uw kat of ander dier in haar mandje zitten. Om het dierenartsbezoek voor uw kat wat aangenamer te laten verlopen, geven we u graag nog enkele tips:

- Gebruik een mandje dat sowieso een vaste plaats heeft in de leefomgeving van uw kat. Zorg dat het een comfortabel plekje is waar ze kan ontspannen.

- Leg een dekentje met de vertrouwde huiselijke geur in het mandje.

- Spray eventueel een kwartier voor vertrek Feliway in de mand. Dit is een geruststellend feromoon waardoor uw kat zich meer kan ontspannen.

- Leg een dekentje over de mand om uw kat een veilig en beschermd gevoel te geven.

- Het ideale mandje kan langs de bovenkant geopend worden, dit is gemakkelijker om uw kat er uit te halen voor het onderzoek.

- Heeft u meerdere katten? Hou de kat die net bij ons is geweest enkele uren apart zodat ze niet meer 'anders' ruikt. Dit zou immers voor conflicten kunnen zorgen omdat katten elkaar vooral herkennen aan geur.

Balie

Aan de balie kan u zonder afspraak dierenvoeding of medicatie komen afhalen. U hoeft geen plaats te nemen in de wachtzaal, we helpen u zo snel mogelijk verder.

Consultatieruimte

In onze consultatieruimte wordt uw huisdier onderzocht en behandeld. Aan het begin van de consultatie wordt uw huisdier steeds gewogen. Indien nodig kunnen we ook ter plaatse microscopische onderzoeken uitvoeren.

Operatieruimte

Wij beschikken over een gasanesthesie-toestel om uw huisdier op een veilige manier onder narcose te brengen zodat we de operatie kunnen uitvoeren. Bijkomend houden we via bewakingsapparatuur de vitale functies van uw huisdier in de gaten.

RX

Wij beschikken over een digitaal RX-toestel waarmee we een juiste diagnose van specifieke aandoeningen kunnen stellen. Deze beelden worden bewaard in het dossier van uw huisdier en kunnen makkelijk doorgestuurd worden naar specialisten indien bijkomend onderzoek nodig zou zijn.

Hospitalisatie

In onze speciaal daarvoor ingerichte hospitalisatieruimte kan uw huisdier na een operatie in alle rust wakker worden. We vragen steeds om een eigen dekentje mee te geven, we leggen dit dan bij uw huisdier zodat de geur van jullie thuis zijn stress kan verlagen. We zorgen ook dat deze ruimte lekker warm is zodat uw huisdier in alle comfort kan herstellen.

Tuin

In onze afgesloten tuin kan uw hond indien nodig een plasje doen.

Uitgang

Dankzij onze afzonderlijke in- en uitgangu kan u de praktijk verlaten zonder de volgende patient te kruisen. Dit vermijdt heel wat stress voor uw huisdier.

About the author: Ann

You must be logged in to post a comment.