Dierenartspraktijk Invivo besteedt veel aandacht aan de persoonlijkheid van uw huisdier en zal er in de behandeling altijd rekening mee houden. Een angstig dier vraagt immers een andere aanpak dan een eerder zelfzeker of agressief type.

Voldoende tijd nemen voor een consultatie is dan ook geen overbodige luxe. We kiezen er daarom bewust voor om enkel op afspraak te werken.

Diergeneeskunde is voortdurend in ontwikkeling, waarbij ieder vakgebied om regelmatige bijscholing vraagt om op de hoogte te blijven van de hedendaagse inzichten. Indien nodig werken wij dan ook samen met verschillende specialisten zodat we u voor ieder probleem de beste zorg kunnen aanbieden.

Daarnaast investeren we ook voortdurend in nieuwe technologie om uw huisdier van de optimale zorg te kunnen voorzien. Zo hebben we recent een bloedanalysetoestel en een laparoscopietoestel voor kijkoperaties aangeschaft.

Een open communicatie is eveneens een essentieel onderdeel van onze praktijkvoering. We staan graag klaar om uw vragen over de behandeling van uw huisdier te beantwoorden.